Karta Otillgänglig

Datum/Tid
22 apr 2021
Kl. 18:00 - 20:30


Den 22 april bjuder LAG, Leader Sjuhärads styrelse, in till årsmöte. Årsmötet inleds med den inspirerande föreläsningen “Att lyckas med måltidsturism” som du kan läsa mer om nedan. Alla är varmt välkomna att delta under hela kvällen, men för att ha rösträtt under årsmötet ska du vara medlem i föreningen.

Agenda:

17.45: Tekniktest och förmingel
18.00: Att lyckas med måltidsturism: Inspirationsföreläsning med Eva Jilkén
19.00: Årsmötesförhandlingarna börjar

Efter årsmötet stannar den nyvalda styrelsen kvar för att konstituera sig.

Anmälan

Årsmötet och inspirationsföreläsningen hålls digitalt via Zoom och du får en länk till mötet per e-post efter att du anmält dig.
Anmäl dig här!

Här hittar du möteshandlingarna

Dagordning årsmöte

Årsberättelse 2020

Årsredovisning 2020

Revisionsberättelse 2020

Stadgar Leader Sjuhärad

Valberedningens förslag till årsmötet

Valberedningens förslag till arvoden

Att lyckas med måltidsturism: En inspirationsföreläsning med Eva Jilkén

Allt fler vill uppleva smaken av en plats. Mat och dryck har blivit en av de viktigaste delarna av en turistupplevelse och måltidsturism har potential att skapa såväl konkurrenskraft som tillväxt hos företag på landsbygden!

Visste du att måltidsturism är det område som ökar mest inom turism och idag står för 40% av den globala turistmarknaden? Eller att matturister i snitt spenderar upp till 50% av sin reskassa på mat och dryck? Måltidsturism möjliggör en unik marknadsföringsmöjlighet av Sjuhärad genom att lyfta smaker och upplevelser.

Men vad är receptet för måltidsturism? Eva Jilkén, projektledare och strateg inom måltidsturism och platsmarknadsföring, delar med sig av sina bästa tips. Eva har utvecklat måltidsturismstrategin för Höga Kusten och arbetar idag som ansvarig projektledare för SMAK63. SMAK63 är Nordens första digitala kunskapscenter med syfte att stärka Nordens gröna bälte som måltidsdestination.