Laddar Karta...

Datum/Tid
13 nov 2019
Kl. 18:00 - 20:30

Plats
Rådde gård, Länghem


Vissa team präglas av ett stort ansvarstagande där alla utstrålar ett högt engagemang, ett stort ömsesidigt förtroende och agerar extremt professionellt. I denna föreläsning kommer Susanne med härlig energi att prata om vad som är viktigt för att få människor att dra åt samma håll med glädje. För vad kan egentligen vara viktigare än att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att samarbeta för att både må och prestera bra tillsammans?

Kvällen är kostnadsfri och riktar sig till våra projektledare och medlemmar i Leader Sjuhärad. Anmäl dig genom att maila till marie@leader-sjuharad.se senast söndagen 10/11 och meddela då även ev allergier då vi bjuder på fika.

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare och vald till årets kvinnliga talare 2018. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare inom Svensk elitidrott. Hon har bland annat i sex år varit rådgivare till ishockeylaget Malmö Redhawks. Susanne är författare till böckerna ”Leda med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig”, Bryt ihop och kom igen”, ”Dra åt samma håll” och ”Presentera och Briljera”.

Här hittar du inbjudan i utskriftsversion: Ta fram kraften i teamet!