Laddar Karta...

Datum/Tid
26 apr 2022
Kl. 18:00 - 20:30

Plats
Rådde gård, Länghem


 

Välkommen på inspirationsföreläsning och Leader Sjuhärads årsmöte! Alla är varmt välkomna att delta under hela kvällen, men för att ha rösträtt under årsmötet ska du vara medlem i föreningen.

Agenda:

18.00 Inspirationsföreläsning med Mathias Carlzon, 7H Paraalpint.
18.45 Vi bjuder på smörgåstårta
19.15 Årsmötesförhandlingarna börjar

Efter årsmötet stannar den nyvalda styrelsen kvar för att konstituera sig.

Anmälan

Anmäl dig här!

Här hittar du möteshandlingarna

Dagordning årsmöte

Årsberättelse 2021

Årsredovisning 2021

Revisionsberättelse 2021

Stadgar Leader Sjuhärad

Valberedningens förslag till årsmötet

Valberedningens förslag till arvoden

 

från idé till verklighet – leaderstöd kan ge oanade effekter

Med rätt attityd och ett öppet sinne finns det ingenting som är krångligt. Mathias Carlzon, ordförande i föreningen 7hParaAlpint, har varit drivande i framgångsrika leaderprojekt med fokus på inkludering. Allt går och ALLA kan! Övertygelsen har löpt som en röd tråd genom satsningarna och på många sätt har Mathias bidragit till att Sjuhärad blivit ett nav för specialutrustning för personer med funktionsnedsättning.

Men vad är receptet för att lyckas? Kraften i att någon tror på ens idé ska inte underskattas. Mathias menar att leaderstöd kan ge oanade effekter och skapa ringar på vattnet. ”Ofta behöver man bara någon som tror på en galen och lite tokig idé för att fler aktörer och finansiärer ska våga haka på.”

Utifrån egna erfarenheter och exempel ger Mathias tips på hur en satsning kan gå från idé till verklighet. Du får också en inblick i hur du kan tänka för att vidga perspektivet och skapa möjligheter för fler – helt enkelt att tänka inkluderande redan i idéfasen.

Efter inspirationsföreläsningen bjuder vi på smörgåstårta och därefter inleds Leader Sjuhärads årsmöte. Alla är välkomna på föreläsningen och du väljer själv om du vill delta även på årsmötesförhandlingarna som tar vid klockan 19.00 eller inte (smörgåstårtan bjuder vi på ändå 😉).