Generation D

Generation D

Vi på Leader Sjuhärad driver projektet Generation D. D som i Driv, Drömmar och Du. Vi tror på ditt driv, dina drömmar och på DIG. Det här projektet handlar om att låta dig och andra unga höras, ta plats och inspirera andra.

Generation D är som en verktygslåda – vi skapar möjligheter att genomföra visioner och idéer. Här kan du som är ung söka sommarjobb som influencer, söka pengar för att förverkliga en idé,  eller vara med och påverka vad pengarna ska gå till i ungdomskommittén. Så länge du är 13-25 år och bor i Sjuhärad är du mer än välkommen att engagera dig tillsammans med oss!

Tre huvudsakliga ingångar: 

SOMMARINFLUENCER

Bästa sommarjobbet?
I år har du möjlighet att söka sommarens kanske bästa jobb – Sommarinfluencer! I uppdraget delar du med dig av dig själv och din tillvaro via Instagram. I sommarjobbet ingår en workshop med influencern Elna Dahlstrand som delar sina bästa tips med dig för hur du når ut genom bruset. 

CHECKEN

Sök upp till 20 000 kr!
Från och med hösten 2022 kommer det finnas möjlighet för unga att söka upp till 20 000 kronor i stöd för att förverkliga en idé. 
Det kan vara allt från att arrangera ett evenemang till inköp av material eller utrustning. Så länge idén eller satsningen gör nytta för allmänheten finns det möjlighet att söka.

KOMMITTÉN

För unga, av unga.
De projektidéer som kommer in till oss kommer behandlas av en kommitté. Denna kommitté består av er ungdomar. På så sätt genomsyrar unga hela processen, från idé till verklighet. 

Är du intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.

Vi finns till för dig!

Linda S 500
Linda Sjöö
projektledare
Mathias 500
Mathias Melo
projektledare Generation D