Vi Landsbyggare Sjuhärad

vi landsbyggare

Att skapa sitt eget liv på platsen där man vill leva. Att se möjligheterna och genomföra dem.
Att låta drivkraften och passionen styra och att dela den med andra. Det är att vara Landsbyggare.

Landsbyggare finns i hela Sverige och nu har projektet Vi landsbyggare Sjuhärad en möjlighet att lyfta de människor som vågat satsa på sina drömmar, de som älskar att leva på Sjuhärads landsbygd och inspirerar andra att förverkliga sina idéer. Tillsammans kommer vi arbeta för att lyfta den entreprenörskraft som finns, här kommer det också arrangeras inspirerande nätverksträffar som skapar förutsättningar för långsiktiga samarbeten mellan aktörer, föreningar och företag.

Sommarplaner

Under sommaren planeras det att ta foton och filmer för att sprida den attraktiva bilden av landsbygdens verksamheter, inte minst för att nå ut med inspiration till potentiella hemvändare och även nya Landsbyggare som är nyfikna på allt det positiva som följer med att bo och leva på landsbygden.

Landsbyggaredag

I november planerar vi vår första Landsbyggaredag, en dag till för dem som gör Sjuhärads landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare. Vi vill då lyfta dem som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm.

Kontakt

På denna sida kommer vi följa upp och presentera allt det som händer i projektet löpande. För mer information, kontakta projektledare Susann Gustafson, 0705-50 50 44 eller susann@leader-sjuharad.se

landsbyggare

Bli en Landsbyggare

Vi är drivna entreprenörer, eldsjälar och entusiaster som vågar våra drömmar. Vi kallar oss landsbyggare och tillsammans formar vi platsen vi lever och arbetar på.

Save the date!

Torsdagen den 19 november är det äntligen dags för Landsbyggaredagen – en dag då entreprenörer och eldsjälar samlas för att inspireras, nätverka, umgås, äta middag och fira Sjuhärads Landsbyggare.